Træning / motion

Træningstider:
Man-tors 18.45 til 20.00, lørdag 10.00 til 11.15 Ingen træning på helligdage – i sommerferien træner vi også, men færre dage (Tjek Facebook-siden)


Træningen
Man skal være fyldt 13år for at kunne deltage.
Når du træner på motionsholdet, er der fokus på at komme i god form ved hjælp af hård konditionstræning, som helt sikkert vil give dig sved på panden. På motionsholdet vil der hovedsageligt være fokus på at få opbygget en god fysisk form. Som regel arbejder vi også med at øve teknikker og slag på sandsække, eller med plethandsker. Og der er ofte også mulighed for sparring til dem, som har mod på det og måske ønsker at komme på kampholdet – hvem ved? Måske er du den nye Mikkel Kessler eller Dina Thorslund.

Træning på motionsholdet giver dig også en forsmag på, hvordan det er at træne på kampholdet og under forudsætning af at du har den rette indstilling, vilje og talent, vil der være mulighed for at rykke derover.

Motionstræning er for alle uanset alder, så du kan altid møde op 10 – 15 minutter før træningen begynder og så bare gøre som træneren siger. Der er ikke nogen krav til bestemt træningstøj – men vi anbefaler at du benytter indendørs fodtøj under træningen, samt at træne i noget tøj, der kan tåle at blive brugt til netop denne form for træning.

Udmeldelse skal ske til kassereren: Sysser65@gmail.com