Info/ Kontigent

Det koster 175 kr. pr. måned at være medlem, til gengæld kan du træne lige så meget du vil. Når du melder dig ind, bliver du opkrævet et indmeldelsesgebyr på 175 kr., som betales med det samme.

For at blive medlem, skal du først oprette en profil og vælge medlemsskab i vores medlemssystem der hedder Klubmodul www.aikroskilde.klub-modul.dk. Nedenfor er der to vejledninger:
Den ene hjælper dig med at oprette en profil og vælge medlemsskab, og den anden hjælper dig med at aktivere bookingmodulet EFTER du har oprettet en profil og valgt træning pr. måned. Hvis du har spørgsmål til oprettelse af profil, de forskellige medlemsskaber, eller aktivering af bookingmodulet, så tag enten fat i os i klubben, eller send os en mail >>.

Sådan aktivere du bookingmodulet >>
Sådan opretter du en profil og vælger medlemskab >>

Kontingentet bliver opkrævet d. 1. hver måned på det kreditkort du brugte, da du gennemførte betalingen. Du modtager en sms og mail ca. 10 dage før om at du bliver opkrævet betaling for kontingentet. Hvis du får nyt kreditkort, er det vigtigt at ændre det i din profil under "Betalingsoplysninger", så det er det rigtige kreditkort vi opkræver fra - ellers risikerer du at gå i restance. Hvis du ønsker at melde dig ud, er det ikke nok at lade være at betale, du skal melde dig ud ved at sende en mail til vores kasserer på skriv til kasser.
Udmeldelse er løbende måned + en måned, dvs. hvis du eks. ønsker at melde dig ud d. 6. november., stopper dit medlemskab d. 31. december.